Over mij

Over mij

Welkom. Mijn naam is Désiré Slisser. Ik ben het gezicht achter Femme Works en ik werf dé nieuwe topvrouw voor jouw bedrijf.

 

Het is mijn missie om een betere man-vrouw balans te realiseren in de top. Ik ben ervan overtuigd dat bedrijven met een evenwichtige man-vrouw verhouding sterker staan. En dat er nog een hoop winst te behalen valt. Voor mij is diversiteit vanzelfsprekend, niet omdat het moet maar omdat het werkt.

 

Mijn loopbaan bracht mij van de zorgsector naar een wereldwijde multinational. Ik vervulde rollen in de organisatie als marketeer, sales manager, trainer en recruiter. In mijn laatste vaste rol was ik medeverantwoordelijk voor het opzetten van in-house executive search.

desire slisser

Inmiddels ben ik meer dan vijf jaar ondernemend als zelfstandige binnen executive recruitment. In 2018 startte ik mijn passieproject Femme Works en draag ik bij aan een betere man-vrouw balans in de top.

 

Met meer dan vijftien jaar (corporate) ervaring in het binnen- en buitenland, beschik ik over een breed netwerk en voel ik mij snel vertrouwd binnen een team of organisatie. Naast mijn psychologie achtergrond ben ik ook gecertificeerd coach. Ik vind het namelijk belangrijk om kandidaten (en organisaties) te coachen en begeleiden tijdens het recruitmenttraject.

 

Ik begrijp de complexiteit die het thema genderdiversiteit met zich mee kan brengen binnen een organisatie. Ik ga graag met je aan de slag om een mooie match te maken tussen topvrouwen en topwerkgevers.

 

Wil je graag meer vrouwelijke executives in jouw bedrijf verwelkomen?

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.