Waarom jij voor Femme Works gaat

Een baan naar je hart

Je bent ambitieus, gaat elke uitdaging aan en wil graag op niveau werken. Maar wel op jouw manier. Want een drukke baan past prima in het leven dat je leidt, alleen niet altijd binnen de geijkte kantooruren. Jij ziet flexibiliteit als een absolute must en daar bedoel je niet zozeer een parttime baan mee. Femme Works is er om deuren te openen bij organisaties die het belang van diversiteit inzien en begrijpen dat flexibiliteit een voorwaarde is om te kunnen werken op niveau.

Waarom wij het op ónze manier doen

Concreet aanbod

Femme Works is een (executive) recruitment bureau dat houdt van duidelijkheid. Voor zichzelf, voor samenwerkende bedrijven en zeker voor jou. Daarom doen we niet ‘zomaar wat’. Nee, we nemen pas contact met je op als we een match zien. Een concrete functie die past bij jouw profiel. Zodra we denken dat jij in een functie geïnteresseerd bent, kloppen we bij jou aan. Als je ingeschreven staat natuurlijk.

Eerste hulp bij onderhandelen en ontwikkeling

Op Femme Works kun je rekenen. Sterker nog, we rekenen ook écht voor je. Wil je graag een beetje hulp bij het onderhandelen van je salaris, dan kunnen wij dit voor je doen. Zo zorgen we ervoor dat je verdient wat je ook écht verdient. Mocht je ondersteuning willen om steviger een arbeidsvoorwaardengesprek aan te gaan, dan kan Femme Works je ook helpen. Wij bieden diverse mogelijkheden waardoor je persoonlijk kunt groeien. We zijn er niet alleen voor je in de zoektocht naar een baan. Ook als je er al eentje hebt, kun je bij ons een coachingstraject volgen.

“Strength lies in differences, not in similarities.”